Fokushold

Så har vi planlagt endnu en omgang "fokustræning". Dette kursus henvender sig til hundeejere som oplever hunde, der har udadreagerende adfærd overfor andre hunde, for mennesker, eller andre dyr. Hunde der virker ukoncentrerede eller nervøse på træningspladsen, eller hunde der har svært ved at holde fokus, når noget sker omkring dem. Træningstilbuddet består af en kombination af teori og praktiske øvelser, hvor ejer både får viden om hvorfor hunden handler som den gør, teorien bag træningen, og redskaber til at fortsætte træningen efter endt kursusforløb.

Fokus I: Søndag d. 13. marts 2016 kl. 10-14
Fokus II: Søndag d. 20. marts 2016 kl. 10-14
Fokus III: Søndag d. 3. april 2016 kl. 10-14

Fokustræningen foregår på Hydesbyvej 11, 4990 Sakskøbing.
Prisen for forløbet er 1500,- inkl. materialer, kaffe og kage. Der er mulighed for deltagelse uden hund. Det koster 500,-.

Undervisere ved begge kurser er Maria Berner, Tina Skovgaard og Henriette Marqvorsen.

Maria arbejder som klinikassistent og adfærdsbehandler på Nysted Dyreklinik. I 2007 blev hun uddannet hundeadfærdsspecialist hos Anette Røpke. Sideløbende med sit arbejde på klinikken, er Maria ansat i Dansk Blindesamfund, hvor hun træner og uddanner førerhunde. Maria har selv en rottweiler, som trænes efter moderne positive metoder, i schæferhundeklubbens IPO program.

Tina er dyrlæge, og har sideløbende taget kurser i klikkertræning, bla. klikkertræneruddannelsen hos Canis Hundeskole. Tina har en tysk korthåret hønsehund, som bliver trænet i rallylydighed.

Henriette er dyrlæge og har de sidste omkring 20 år løbende efteruddannet sig indenfor træning og adfærd. Hun arbejder sideløbende med sit dyrlægearbejde, som adfærdsbehandler og træner, holder kurser, foredrag og seminarer i diverse hundeklubber. Henriette har bl.a. en schæfer, der trænes efter moderne positive metoder, i schæferhundeklubbens IPO program.