Lise Holtze

Lise blev uddannet som veterinærsygeplejerske på Københavns Dyrehospital oktober 2009. 1. december samme år startede hun på Nysted Dyreklinik – og SÅ blev alting godt.

Lise står for vores lagerstyring og varebestilling. Det er også hende der har styr på hele vores fodersortiment, inklusiv de utallige justeringer og tilføjelser der hele tiden kommer.

De senere år, har Lise efteruddannet sig indenfor fysioterapi til dyr. I forbindelse med det arbejde, laver hun træningsplaner til ældre gigtplagede hunde, der taber muskelmasse, eller hunde der måske har gennemgået en operation og har brug for genoptræning.

I alt hvad Lise arbejder med, er hun grundig og systematisk. Det med at glemme ting eller lige smutte udenom, bider ikke rigtigt på Lise – det er til konstant inspiration for os alle!

Om de lærer telepati på veterinærsygeplejerskeuddannelsen, skal være usagt. Men der er ikke få gange, at Lise har startet ultralydsscanneren, røntgenapparatet, eller har fundet blodprøveglas frem, nærmest før tanken er tænkt til ende hos den dyrlæge der er på arbejde.

Det eneste vi ikke har fundet i Lise, er volumenknappen. Men det forunderlige er, at selv om hun er stille, går hendes budskaber klart igennem.

Det burde være enhver dyrlæge forundt, at have en veterinærsygeplejerske som Lise – til det må vi bare sige: "Find jeres egen – vi giver IKKE slip på vores".