Maria Berner

Så har vi igen gjort et scoop.

Efter af vi et par år, har trukket på Maria Berner som klinikassistentvikar, bliver hun fra 1. januar 2016 ansat som en fast del af medarbejderstaben på Nysted Dyreklinik.

Maria har sammen med Tina og Henriette, siden 2012, været en del af trænings- og adfærdsteamet for Nysted Dyreklinik og Maribo Dyrehospital, så vi er meget glade for at få hende permanent i huset.

Maria er i 2008 uddannet hundeadfærdsspecialist og klikkerinstruktør hos Annette Røpke. Hun har siden både haft træningshold, undervist i enetimer og har afholdt adfærdskonsultationer. Sideløbende med dette har Maria fra 2010 arbejdet som klinikassistent, og har siden 2009 været ansat i Dansk Blindesamfund, hvor hun uddanner førerhunde.

Maria er eminent til at læse og håndtere både hunde og katte, og vi ser frem til at både vi, vores patienter og klienter får glæde af dette i klinikken.

I en til tider kaotisk hverdag, hvor mange forskellige mennesker har sin gang på klinikken, er det en gave at have en klinikassistent der som Maria er positiv, udadvendt og som har en god portion humor. Til de af vores klienter der ikke har mødt Maria endnu, vil vi bare sige: "glæd jer".