Vi tilbyder

 

1. Klikkerkursus: Klikkerkurset består af både en teoretisk og en praktisk del. I den teoretiske del vil vi gennemgå principperne for hvordan vi og hundene lærer nyt, og hvordan denne nye lærdom lagres i hjernen. Vi forklarer hvad begreber som shaping, lokning, baglænskædning operant- og klassisk betingning betyder, og viden om dette kan gavne os i træningen af vores hunde.

Kurset henvender sig til alle som gerne vil vide og forstå mere om de mekanismer der spiller ind, når vi træner vores hunde. Den praktiske del af undervisningen vil blive afstemt med den enkelte hundeførers ønske og behov. Det kan være alt fra opstart på brug af klikker i træningen til finpudsning af f.eks en apportøvelse.

 

2. Fokustræning: Dette kursus henvender sig til hundeejere, som oplever hunde, der har udadreagerende adfærd overfor andre hunde, for mennesker, eller andre dyr. Hunde der virker ukoncentrerede eller nervøse på træningspladsen, eller hunde der har svært ved at holde fokus, når noget sker omkring dem. Træningstilbuddet består af en kombination af teori og praktiske øvelser, hvor ejer både får viden om hvorfor hunden handler som den gør, teorien bag træningen, og redskaber til at fortsætte træningen efter endt kursusforløb.

 

3. Hundetræning: Vi oplever en stigende efterspørgsel på ”almindelig hundetræning”. Det vil vi selvfølgelig gerne efterkomme. Basishundetræning bliver et forløb på 5 gange, á to timer. Her vil blive trænet kontakt med hund, lineføring, håndtering af forskellige hverdagsudfordringer (hunden vil MEGET gerne hen til andre hunde, hopper op af gæster, vælter børnene på vej ud af døren mm.) I forløbet er indlagt aktiveringøvelser og selvfølgelig indlæring af basisøvelser som sit og dæk.

 

4. Adfærdskonsultationer: En del hundeejere oplever, at specifikke adfærdsmønstre hos deres hund kan give store problemer i hverdagen. Udfordringer, som problemer når hunden er alene hjemme, udfarende eller voldsom adfærd, angst overfor ting i omgivelserne (andre hunde, mennesker, bestemte ting), kan vokse sig så store, at glæden ved at holde hund kan være svær at få øje på. Hundeejere, der ønsker en adfærdskonsultation, skal udfylde et skema med spørgsmål om hunden, og det der er problemet   HENT SKEMA   Skemaet udfyldes og sendes til   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.    Herefter aftales tid enten på klinikken eller i hjemmet. Under selve konsultationen vil vi gennemgå, hvad vi mener er årsagen til problemet, samt selvfølgelig også lægge en plan for hvilke tiltag og træningsområder der kan afhjælpe problemet. Ikke alle problemer er lige nemme at arbejde med, og vi lægger stor vægt på at komme med en realistisk prognose for hel eller delvis løsning af problemet.

 

5. Enetimer: Enetimerne bruges når hundeejere har brug for opfølgende træning efter en adfærdskonsultation, eller hvis der er et enkelt område, eller en bestemt øvelse som ejeren ønsker at arbejde med. Eksempler, på ting vi arbejder med i en enetime, kan være hunden hopper op, trækker i snoren, en apportøvelse der bare ikke kommer på plads osv. Enetimen kan evt. deles over to gange.

 

6. Foredrag: Vi holder jævnligt foredrag i klinikregi. En del har vi selv afholdt, og en del gange har vi hyret eksterne foredragsholdere. Formålet er at udbrede viden om vores fællesinteresse – hunde. Vi har været igennem emner som mimik og kropssprog, angst og aggressivitet, basal indlæringspsykologi, principper i klikkertræning, genetik, hunde på job – politihundens arbejde, hundeloven, tips og tricks, kiropraktik, fysioterapi til hunde og mange flere.

Særlige ønsker om emner efterkommes meget gerne.

På efterspørgsel tager vi også gerne ud og afholder foredrag i hunde -klubber eller foreninger.