Eksperter i reproduktion

Hos Nysted Dyreklinik er vi blandt de førende i Danmark inden for reproduktion

Ydelser

Nysted Dyreklinik er en almen dyreklinik for familiedyr. Her udføres alt alment klinisk arbejde, lige fra vaccinationer og sterilisationer til behandling af hudpatienter, hjerte- lungepatienter, øjensygdomme og meget mere. 

 

Hos Nysted Dyreklinik udfører vi ligeledes operationer, og vi er specialister inden for reproduktion, tandpleje samt adfærd og træning.

Reproduktion

Vi er blandt de førende eksperter i Danmark i forhold til reproduktion, som vi har beskæftigede os indgående med siden 2004, og vi har patienter fra hele landet. Vi udfører ultralydsscanninger som en del af brunstkontrol, og vi tager blodprøver og laver drægtighedsscanninger.

Er du i tvivl om tævens ægløsning og hormonniveau kan vi måle dette, og vi rådgiver gerne omkring reproduktion og drægtighed. Opdræt er noget helt særligt, og vi udfører selvfølgelig kejsersnit og fødselshjælp, når der er behov for dette.  

Tandpleje

Vi udfører alt inden for pleje og behandling af tænder. Har dit kæledyr problemer med tænderne er det i trygge hænder hos os. Det er typisk dyrlæge Maja, der er specialist inden for tandbehandling og ligeledes behandler patienter med tandproblemer hos Byens Dyreklinik, der behandler vores patienter med tandproblemer.

 

Adfærd og Træning

Dyrets adfærd og mentale tilstand er et hovedfokusområde hos os. Derfor tilbyder vi adfærdskonsultationer med fokus på adfærd og træning, både som enetimer og som en del af et kursusforløb.

Du kan høre mere om disse muligheder ved at kontakte klinikken

 

Vi står altid klar til at tage varmt imod dig og dit kæledyr.